dimecres, 7 de gener del 2015

Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida

Benvolguts amics,

La Banda Municipal de Lleida, després d’una dilatada experiència i tot coincidint amb el seu centenari, vol fer una passa endavant en l’ organització del Festival de Bandes que a la nostra ciutat porta celebrant-se els darrers 10 anys.

Aquesta edició, i com a novetat, proposem internacionalitzar el Fem Banda. Aquest és un repte que ens il·lusiona i ens motiva a organitzar aquest esdeveniment amb el màxim rigor i professionalitat.

El festival se celebrarà del 2 al 5 de Juliol de 2015. El plaç d'inscripció en el festival finalitza a les 15h del dia 1 de març.

Dins del marc del Fem Banda,les bandes poden optar per apuntar-se:


- Festival de Bandes
- Concurs de Bandes Simfòniques
- Concurs de Bandes de Marching


Els adjuntem les bases del festival, així com les dels concursos i la carta de presentació, tot desitjant rebre'ls a la nostra ciutat.

Per tenir més informació, poden accedir al nostre web (molt aviat operatiu): www.bandadelleida.es o bé poden demanar-la al correu bandamunicipal@paeria.cat


Els agrairem si, a més a més de considerar la nostra proposta, la poden fer arribar a altres bandes que creguin podrien estar interessades en el festival.
Moltes gràcies.
Els saluda atentament,


Amadeu Urrea, director
Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari, tan bon punt com el nostre sistema l'hagi revisat per evitar spam serà publicat.